Örökbefogadás

Örökbe fogadható kutyusaink

Virtuális örökbe fogadás

Kölyök kutyáink

Egy kutya örökbefogadása megváltoztathatja a Te és családod életét is, és persze a kutya további sorsát is. Fontos, hogy helyes és végleges döntést hozz, ami akár 10-15 évre szólhat (a kutyus életkorától függően),  és meghatározza közös jövőtöket.

Gondold végig, hogy életkörülményeid lehetővé teszik-e, hogy egy kutyáról tartósan gondoskodj? Beszéld meg a családtagokkal, hogy közös-e a szándék, mindenki örömére szolgálna-e a szőrös négylábúval az együttélés.

Gondold át, hogy pillanatnyi és a belátható időn belüli életviteled mennyi szabadidőt enged: naponta, hétvégeken mennyi időt tud családod a kutyával foglalkozni? Ezek alapján mi is szívesen segítünk neked eldönteni, érdemes-e és ha igen, milyen típusú kutyát érdemes örökbe fogadnod!

FONTOS! Ne lepj meg senkit egy ajándék-kutyával, Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy szeretne-e és tud-e egy kutyáról tartósan gondoskodni?

Egy állat örökbe fogadása  személyes döntés, amit annak kell meghoznia, aki a kutya tényleges gazdája lesz. Ezért arra kérünk, hogy akkor keress minket, ha magadnak szeretnél házi kedvencet. Ne közvetíts másoknak, hanem irányítsd hozzánk!

Ha már elhatároztad magad, nézd meg honlapunkon a gazdira váró kutyákat, és ha találtál olyat, akivel el tudnád képzelni a közös jövőtöket, akkor keress bennünket telefonon, hogy a részleteket megbeszélhessük.

Ha közösen találtunk olyan kutyát, aki szóba jöhet és a feltételeket is alkalmasnak találjuk az örökbe fogadásra, akkor jöhet az első személyes találkozás! Ilyenkor, előzetesen egyeztetett időpontban, találkozhatsz, barátkozhatsz a kutyussal, megtudhatod, milyen típus, hogy szokott általában viselkedni, s kialakulhat egymás felé egy kölcsönös érdeklődés, megismerni vágyás, ami jó alap lehet az örökbefogadáshoz. Ez alatt az idő alatt természetesen minden, a kutyával kapcsolatos információt megosztunk veled.

Ha kölcsönösen elnyertétek egymás bizalmát, és minden feltételt megfelelőnek érzünk, akkor jöhet az örökbe fogadás!

Fontos, hogy  rendelkezésre álljon: nyakörv, póráz, az elvitelkor.

A kutyát ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, oltva, féregtelenítve, mikrochippel ellátva adjuk örökbe. Ezért nem kérünk és nem is várunk térítést, de reméljük úgy döntesz, hogy támogatod  a továbbiakban támogatod egyesületünket!

Egy falka tag örökbefogadása:

Ha tőlünk viszel kutyust, az nem olyan, mint a szokványos örökbefogadás, hisz amire itt számíthatsz:

• Bea a beszélgetések, ismerkedés alapján segít kiválasztani a neked pont megfelelő kutyust
  • Felkészít arra, hogy mire számíthatsz, amikor elviszed (konkrétan attól a kutyától, s nem általánosságban)
  • Bármikor keresheted őt telefonon, ha kérdésed van, vagy nehézséged adódik
  • Része lehetsz két csoportnak is a Facebook-on: a Randivonal beakutyásoknak az egyik, ahol hozzád hasonlóan gazdik tartják egymással a kapcsolatot, s segítik egymást, illetve az Egyesületi tagok oldala, amelynek tagja lehet mindenki, aki rendszeresen támogatja az egyesület működését valamilyen formában (itt kicsit komolyabb csapattal, s aktív segítséggel találkozhatsz)

Egy biztos: nem engedjük el a kezed, s mindenben támogatunk, hogy igazi Bea-kutyás gazdi lehess, s megtapasztalhasd mennyivel másabb egy ilyen intelligens, gondolkodó családtagként kezelhető kutyus.

Te vigyázol rá, ő vigyáz rád, mi pedig vigyázunk rátok, mert együtt könnyebb!